Płyty zagęszczające

Zagęszczarka do gruntu z posuwem

Zagęszczarka do gruntu

Zagęszczarka z posuwem jednokierunkowym. Pasek klinowy w tym modelu jest całkowicie zakryty. Składany uchwyt i kompaktowe rozmiary ułatwiają transport i przechowywanie.

zagęszczarka lumag

Zagęszczarka Lumag

Zagęszczarka wykorzystywana do pielęgnacji terenów zielonych, w zakładaniu chodników i tarasów, montażu kostki brukowej, budowy fundamentów.

zagęszczarka dwukierunkowa

Zagęszczarka dwukierunkowa

Dwukierunkowa zagęszczarka płytowa o wadze 160 kilogramów przeznaczona jest do pracy na różnego rodzaju piaskach i żwirach oraz na kostce brukowej.

Jakie zalety mają płyty zagęszczające?

Coraz więcej firm oferujących usługi budowlane i drogowe, wykorzystuje w swojej pracy nowoczesne urządzenia, znacznie skracające czas, jaki potrzebny jest na wykonanie konkretnego zlecenia. Sprzętem, który przydaje się do zagęszczania ziemi, podłoża drogowego lub słupów, są zagęszczarki. Urządzenia te ułatwiają zamocowanie takich produktów, jak płyty zagęszczające. Wydajne w działaniu zagęszczarki jednokierunkowe lub rewersyjne, mogą być wykorzystywane do wielu prac, zarówno na gruncie, skarpach i przy tworzeniu wykopów do takich wyrobów, jak płyty zagęszczające. Produkty te są przystosowane do pracy w różnych warunkach atmosferycznych, w tym również w tych bardzo trudnych. Do wyżej wymienionego sprzętu oferujemy płyty zagęszczające w różnych rozmiarach, które mogą być idealnie dopasowane do wymogów konkretnego zlecenia. Są one dostępne z tuleją do wbijania pali i rur, a także z chwytakiem, ułatwiającym przymocowanie ich do maszyny. Wysokiej jakości płyty, przeznaczone do zagęszczania, to produkty funkcjonalne, przydatne w wielu branżach przemysłowych. Mogą one być bezpieczne przechowywane na zewnątrz pomieszczeń.