Zacieraczki do posadzek

zacieraczka spalinowa do betonu

Zacieraczka spalinowa do betonu

Przeznaczona jest do zacierania oraz wygładzania średnich powierzchni. Pierścień zapobiega uderzeniom łopat o ściany.

zacieraczka spalinowa

Zacieraczka do betonu

Wyposażona w talerz z kamieniami szlifierskimi może także szlifować powierzchnie betonowe.
Silnik spalinowy o mocy 3,5 KM.

zacieraczka

Zacieraczka do betonu 7,5 KM

W urządzeniu został zastosowany duży talerz o rozmiarze 92cm. Konstrukcja tego modelu zapewnia wygodny chwyt i komfortową pracę.

Zacieraczki do posadzek

Profesjonalnymi urządzeniami, które mogą być wykorzystywane przez specjalistów w trakcie prac remontowych i wykończeniowych, są funkcjonalne zacieraczki do posadzek. To podstawowe urządzenia, które powinny znaleźć się w firmach, oferujących wszelkiego typu roboty budowlane. W naszym sklepie internetowym znaleźć można elektryczne zacieraczki do posadzek. To sprzęt, który znacznie skraca i ułatwia wykonywanie powierzonych zleceń, co przekłada się na większą ilość obsłużonych klientów. Nowoczesne zacieraczki do posadzek nadają się do prac przemysłowych. Produkty te są niezastąpione w miejscach, gdzie wymagane jest uzyskanie idealnie gładkiej powierzchni, wyróżniającej się wysokimi walorami estetycznymi.